cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR BESTAANDE KLANTEN VAN DE SPEELGOEDBANK

Met ingang van 1 januari 2024 is ‘ De Pas van Dronten’ ook te gebruiken in de speelgoedbank. De ‘oude’ speelgoedbankpas is nog geldig tot 31 december 2023.

Heeft uw kind al een Pas van Dronten? Dan kunt u deze per 1 januari 2024 gaan gebruiken in de speelgoedbank. Heeft uw kind nog geen Pas van Dronten? Haal er dan een op in het gemeentehuis en geef aan dat u de pas gaat gebruiken in de speelgoedbank.

De pas is persoonlijk, ieder kind heeft een eigen pas. Zonder pas kunt u geen cadeautjes ophalen.

Komt mijn kind tussen 0 en 12 jaar in aanmerking voor de speelgoedbank? Die vraag wordt per 1 januari beantwoord in het gemeentehuis, niet meer bij de voedselbank of speelgoedbank. Ook met andere vragen over de pas kunt u terecht in het gemeentehuis.

Wat krijgt mijn kind bij de speelgoedbank? Uw kind krijgt 1 verjaardagscadeau, cadeautjes voor het sinterklaasfeest en 12 gewone cadeautjes. De 12 cadeautjes zijn voor alle momenten waarop cadeautjes geven leuk is. Bijvoorbeeld voor als uw kind een cadeautje gaat geven op een kinderfeestje van een vriendje of vriendinnetje, zomaar omdat het leuk is een cadeautje te krijgen, als uw kind ziek is, zijn/haar zwemdiploma heeft gehaald, een goed rapport heeft, enzovoort.

U moet de Pas van Dronten van uw kind altijd meenemen naar de speelgoedbank. Zo kunnen wij bijhouden hoeveel cadeautjes er per kind zijn opgehaald.

Is uw kind bijna jarig? Ongeveer een week voor zijn/haar verjaardag krijgt uw kind een email van de gemeente waarin staat dat zij/hij een verjaardagscadeau mag uitzoeken.

Voor de sinterklaasactie wordt elk jaar in november een aparte email verstuurd door de gemeente.

Openingstijden van de speelgoedbank:

– elke vrijdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur,

– elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur.  • Geen categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *